Houten poorten

Wat betekend voor u de perfecte houten poort?

Een houten draai of schuifpoort moet er natuurlijk fraai uitzien. Maar ook dat ze netjes past en haar werk doet zonder dat deze krom trekt. Om dit te realiseren gaan wij samen met u uit van een goede basis om u en uw gezin een goed gevoel te geven van een houten poort die voldoet aan al uw wensen en een goede beveiliging bied.

Voor exclusieve topkwaliteit moet u bij Mebo zijn. Onze firma is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kwaliteit opritpoorten, tuinpoorten, weide afrastering, schuttingen en brievenbussen.

Mebo kiest onvoorwaardelijk voor eerste kwaliteit houtsoort, AFFRORMOSIA. Dit tropische duurzame eerste keus hardhout uit Kameroen is excellent voor buiten. Na verloop van tijd kleurt het bruine hout mooi naar grijs-zilvertint. Affrormosia droogt traag met weinig risico op scheuren en vervorming. De structuur van het hout heeft een lichte kruisdraad en is soms onregelmatig wat de gevlamde tekening heel decoratief maakt. Typerend voor deze houtsoort is het onvergelijkbare patina. De natuurelementen zorgen ervoor dat het onbehandelde hout door de tijd mooier wordt.

De houten brievenbussen worden vervaardigd uit tropisch eerste keus hardhout. Geen seriewerk maar een brievenbus die aan uw specifieke wensen voldoet. Uw eigen ontwerp op maat gemaakt. Klassiek of modern, alles is mogelijk. Onze modellen zijn verkrijgbaar met roestvrijstaal of messing klep en dakje. Alle vormen zijn mogelijk, staand, muurmodel u zegt het maar. Het huisnummer kan in de brievenbus worden gefreesd.

Onze houten schuttingen worden vervaardigd uit dezelfde houtsoort als onze houten poorten.